Päätinpähän tällaisenkin avata... Suunnitteilla on ollut blogi jo pidemmän aikaa, lähes joka kerta on tullut mieleen, kun näen ompelukoneeni. Nyt se sitten on tässä. :)

Voisin hieman kertoa itsestäni, hevosistani ja millaisella kalustolla näitä varusteita polleilleni syntyy. Eli ikää itseltäni löytyy 16vuotta, elokuussa 17. Hevosia olen harrastanut vuodesta 2003 lähtien, ja oman shetlanninponini sain neljä vuotta sitten ystävänpäivänä. Suomenhevostamma meille tuli sitten samana vuonna kesällä, ja nyt hevosemme asuvat omassa tallissamme, täällä Varsinais-Suomessa.

Ompelukoneeni, Bernina Activa 220, sain kesällä 2008 rippilahjaksi. Kone on toiminut hyvin, tekee siistiä jälkeä ja helppo käyttää. Haaveenani olisi jossain vaiheessa saada ompelukone, jossa olisi mahdollisuus tehdä kirjailuja. Nykyiselläkin pystyy tekemään 30kpl erilaista kuviota ja tehdä pieniä kirjaimia ja numeroita. Minulle, joka rakastaa hevosten varusteita, (erityisesti mm. satulahuopia ja muita hevosten "tekstiilejä",) olisi aina tarvetta kirjailla nimi tai lause satulahuovan tai loimen kulmaan.

Täällä voit lukea tekeleistäni, katsella kuvia ja lueskella kuulumisia. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus saada esim. ohjeita tänne, mutta siirretään se tulevaisuuteen!

Tervetuloa lukemaan ! :))

~Anna~